Μεσαρά: Ολοκληρώθηκαν τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Μοιρών – Τυμπακίου

Ολοκληρώθηκαν τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας που εκτελούσε η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης στο οδικό τμήμα Μοιρών – Τυμπακίου, στην στροφή του ελαιουργείου Λεονταράκη.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς, ανέφερε: «Παραδώσαμε σε χρήση ένα ακόμη τμήμα του δρόμου Μοιρών – Τυμπακίου. Αναβαθμίσαμε, τις συνθήκες οδικής ασφάλειας σε ένα δύσκολο σημείο του οδικού δικτύου, στη «στροφή ελαιουργείου Λεονταράκη». Ολοκληρώνουμε με αυτόν τον τρόπο σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης μήκους αρκετών χιλιομέτρων, στον οδικό άξονα Ηράκλειο – Αγία Γαλήνη, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Μεσσαράς και οι ξένοι επισκέπτες του τόπου μας απολαμβάνουν ήδη τα αποτελέσματα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην καθημερινότητά τους. 

Παραμένουμε στο πλευρό των τοπικών αρχών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. Στόχος μας,  να συμβάλουμε όπου μπορούμε και με νέες παρεμβάσεις.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στη Δ/νση Τεχνικών Έργων για το εξαίρετο αποτέλεσμα καθώς και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την καθοριστική συνεργασία τους. Προεχόντως, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στα εργοτάξια, που υπερέβαλαν εαυτούς και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις απαιτήσεις αυτών των δύσκολων έργων. Συνεχίζουμε!».

Το επόμενο διάστημα επίσης ολοκληρώνονται και οι εργασίες διαγράμμισης στον οδικό άξονα Ηράκλειο – Αγία Γαλήνη. Εργασίες θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες για παρέμβαση υποστήριξης στο οδόστρωμα στην περιοχή Βουρβουλίτη στον ίδιο οδικό άξονα. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί